Μέσα από το βάθος εξελισσόμαστε. Στις 10 Οκτωβρίου ο Δίας της επέκτασης ως ο πλανήτης της ανάπτυξης και της εξέλιξης, του ρίσκου, της ανώτερης μαθητείας και και των πολύπλευρων πολιτιστικών σχέσεων, θα φέρει την αλλαγή. Ο κοινωνικός Ζυγός θα ενωθεί με τον μυστηριώδη και αινιγματικό Σκορπιό. Ο Δίας διασχίζει κάθε 12 με 13 μήνες ένα ζώδιο και τώρα θα παραμείνει στο Σκορπιό μέχρι τις 8 Νοεμβρίου 2018 φέρνοντας στο φως μείζοντα θέματα που θα χρίζουν προσοχής όπως τα οικονομικά, οι διαπροσωπικές σχέσεις, το σεξ και η εξουσία που σχετίζονται με αυτά ή όχι απαραίτητα μαζί τους.

Ενώ δεν ήταν ανώδυνο όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα, από τις 9 Σεπτεμβρίου 2016, ο Δίας έχει κάνει τις διελεύσεις του μέσω του Ζυγού, το σημάδι της ειρήνης, της αγάπης και της ειλικρίνειας. Ο κόσμος μας έχει σίγουρα αναλωθεί από αυτά τα θέματα. Οι άνθρωποι έχουν ενώσει τις διαφορές για να πολεμήσουν τις (φαινομενικά ατελείωτες) αδικίες και τις παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων που έχουν κάνει τίτλους σε ολόκληρο τον κύκλο.

Ο Δίας στον Ζυγό από την άλλη δεν υπόσχεται παγκόσμια ειρήνη – και δεν έχει παραδώσει ακριβώς τη σκυτάλη για παγκόσμια ύφεση. Αλλά αυτό που έδειξε δεν είναι άλλο από αυτό πού έχουμε αφαιρέσει για να βγάλουμε τα προς το ζειν για μας, εστιάζει στην ανάγκη μας, για το τι ΔΕΝ είναι δίκαιο στα τρέχοντα συστήματά μας και τις ρυθμίσεις μας.

Ο δικαστής-πολεμιστής Ζυγός άκουσε τις φωνές μας  για μία πιο δίκαιη εκπροσώπηση στα ζητήματά μας, είτε αυτό σήμαινε την υπεράσπιση των πολιτικών δικαιωμάτων για όλους τους λαούς όλων των θρησκειών και φυλών, ή πιο πρόσφατα, επισημαίνοντας την ανυπόφορη απουσία ανακούφισης από τον τυφώνα για το Πουέρτο Ρίκο.Καθώς ο Δίας μετακινείται στον Σκορπιό, το επίκεντρο είναι τα θέματα της εξουσίας και του ελέγχου. Πώς μοιραζόμαστε τους πόρους μας και μπορούμε να παίξουμε καλά με άλλους;

Ο αισθησιακός και ψυχικός Σκορπιός προβάλλει τους στενότερους δεσμούς μας και εξετάζει όλες τις αποχρώσεις, από την ψυχολογική έως τη σεξουαλική. Αυτή η διέλευση θα μπορούσε να φέρει τις εξελίξεις στην έρευνα για τις νόσους, την οικονομική μεταρρύθμιση και την ιδιοκτησία. Ο κόσμος μπορεί ταυτόχρονα να κινηθεί προς μια ακόμα μεγαλύτερη κοινή χρήση ή συλλογική νοοτροπία. Ενώ ο “κόκκινος γίγαντας” ο Δίας είναι σίγουρα ο κλέφτης του σκηνικού αυτού του μήνα, και στις 5 Οκτωβρίου, η πανσέληνος της χρονιάς στο Κριό, θα ασκήσει τη φλογερή της εστίαση στην ατομική μας έκφραση. Αυτό θα μπορούσε να είναι μια άλλη έντονη μέρα, όπως το πρόσωπό σας αντίκρυ στο πρόσωπο του Κριού, σε συνδυασμό με μια αστείρευτη πανσέληνο, θα μπορούσε να φέρει δυνατά συναισθήματα.

Η επιθετικότητα και η ώθηση θα μπορούσαν να διακυβεύσουν τον ουρανό – αλλά προς τα πάνω, είναι μια καλή μέρα για να υποστηρίξετε τον εαυτό σας ή ένα έργο πάθους που σας εξιτάρει. Αγαπητοί ζωγράφοι πάρτε τα πινέλα και τις μπογιές σας ανα χείρας όπως και οι συγγραφείς τις πένες και τα χαρτιά με τις σημειώσεις σας.Ευτυχώς, μερικές από αυτές τις ειρηνικές διακυμάνσεις του Ζυγού θα παραμείνουν όσο ο Ήλιος επισκέπτεται αυτό τον οιωνό εξισορρόπησης μέχρι τις 23 Οκτωβρίου, ακολουθούμενη από μια μακρύτερη επίσκεψη από τον Άρη από τις 22 Οκτωβρίου έως τις 9 Δεκεμβρίου. Ο Άρης είναι σε αδύναμη θέση στο Ζυγό .

Μία σημαντική προειδοποίηση που θα πρέπει να έχετε κατά νου, είναι ότι Θα χρειαστεί να προσέξετε δείχνοντας μία λεπτή και παθητική επιθετική συμπεριφορά κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου. Αλλά με τον γαλαξιακό γαλβανιστή στο ζυγό περί επικοινωνιακών και εταιρικών σχέσεων, θα μπορούσε να υπάρξει μια επιπλέον πηγή προτάσεων διακοπών (και οριστικών διακοπών) φέτος. Η νέα σελήνη στις 19 Οκτωβρίου ανοίγει την πόρτα για δυνατές διαπραγματεύσεις και μας βοηθά να μετατρέψουμε τις σχέσεις ανοίγοντας μια νέα σελίδα στο κομμάτι της καρδιάς που είναι και το ζητούμενο του αστερισμού του ζυγού. Είναι καιρός να κάνετε τα πράγματα επίσημα … ή, τουλάχιστον, να διερευνήσετε πως θα μοιάζει αυτή η προοπτική. Την ίδια ημέρα, όμως, ο Ήλιος θα κάνει την αντίθεσή του μία φορά τον χρόνο στον πτητικό Ουρανό στον ατομικό Κριό.

Βεβαιωθείτε ότι δεν αφήνετε υπερβολική ελευθερία στο όνομα του συμβιβασμού ή της συνεργασίας!Ο εορτασμός του Δία παίρνει πραγματικά σάρκα και οστά στις 23 Οκτωβρίου, όταν ο Ήλιος εντάσσεται στον επισημασμένο υπερβολικό πλανήτη στον Σκορπιό.Η πιο ευτυχισμένη μέρα φέτος θα μπορούσε να φτάσει στις 26 Οκτωβρίου, όταν ο Δίας και ο Ήλιος κάνουν τη σύνδεσή τους μία φορά το χρόνο. Αυτό θα μπορούσε να είναι μια σημαντική ημέρα για τις παγκόσμιες υποθέσεις, επίσης, με τον παγκόσμιο Δία και τον ηγέτη με τον Ήλιο ευθυγραμμισμένο. Εδώ ελπίζουμε ότι οι υπερδυνάμεις τους θα συνδυαστούν αντί να ενισχύσουν τα κατώτερα ένστικτα του Σκορπιού, τα οποία περιλαμβάνουν τους αγώνες εκδίκησης και εξουσίας. Είναι μια μέρα που ίσως να θέλουμε να πάρουμε μερικές στιγμές για να διαλογιστούμε και να οραματιστούμε την ευχή και την προσδοκία μέσα από μία θετική δήλωση με την υψηλότερη δόνηση. Ο Δίας στον Σκορπιό είναι ένας πομπός ενέργειας. Οι προθέσεις μας μπορούν να βοηθήσουν στη διαμόρφωση της παγκόσμιας συνείδησης – και κάθε δέσμη χρειάζεται τώρα, περισσότερο από ποτέ. Οι εργάτες του φωτός του πλανήτη, ενώνουν!

Από τη Κωνσταντίνα Δήμου

 

 

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Επικοινωνήστε μαζί μας για έγκριση αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση σε άλλο site.