Μερικές φορές σκοπίμως, αν και ασυνείδητα, κόψαμε τους εαυτούς μας από τη ροή και την αγκαλιά της ανθρωπότητας, ώστε να αποφύγουμε να αντιμετωπίσουμε οδυνηρά ζητήματα που μας αφορούν ως ολότητα.
Όλοι βιώνουμε περιόδους όπου νιώθουμε χωρισμένοι από τη ροή του σύμπαντος. Αυτές οι στιγμές αποσύνδεσης από την Πηγή μπορεί να συμβούν για πολλούς λόγους, αλλά το αυτό-σαμποτάζ είναι η πιο συνηθισμένη αιτία, να επιλέξουμε να κόψουμε τον εαυτό μας από τη χορδή της ροής του σύμπαντος.
Σκοπός μας, αν και συχνά ασυνείδητα για να αποφύγουμε τα απαραίτητα βήματα για την ανάπτυξη ή να αποτρέψουμε την επιτυχία που φοβόμαστε να επιτύχουμε.

Όταν επιλέγετε να αποσυνδεθείτε από την Πηγή, εμποδίζετε τη ροή της ενέργειας του σύμπαντος να διέρχεται από σας. Γίνεσαι σαν ένα πλάσμα σε λήθαργο που δεν είναι απόλυτα ξύπνιο στη ζωή και οι ελπίδες του, τα σχέδιά του και τα όνειρά του αρχίζουν να φαίνονται σαν μακρινές προοπτικές σε ένα μακρινό ορίζοντα. Η καθολική υποστήριξη δεν σας άφησε ποτέ, αλλά αν μπορείτε να θυμηθείτε ότι αποσυνδέσατε την Πηγή από την επιλογή, μπορείτε να επιλέξετε να επανασυνδεθείτε.

Επανασύνδεση με τους χώρους του σύμπαντος είναι τόσο εύκολο όσο κάνοντας μια συντονισμένη προσπάθεια να ενδιαφερθείτε για τις δραστηριότητες που αγαπάτε ή να ανταποκρίνεστε σε ό,τι σας διεγείρει. Μπορείτε επίσης να κάνετε μια λίστα με τις δραστηριότητες και τα είδη εμπειριών που αγγίζουν την ψυχή σας. Προσπαθήστε να εντοπίσετε τις στιγμές που αισθάνεστε πλήρως αφοσιωμένοι και συνειδητοποιώντας και αναρωτηθείτε τι κάνατε. Αλλά ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να επανασυνδεθείτε είναι απλά δηλώνοντας την πρόθεση να το κάνετε αυτό.

Όταν αποσυνδεθείτε από το σύμπαν, η αίσθηση του σκοπού, της δημιουργικότητας και της ικανότητάς σας να είστε καινοτόμοι δεν είναι τόσο εύκολη στην πρόσβαση. Μπορεί επίσης να αντιμετωπίσετε μια βαθιά και κενή αίσθηση της λαχτάρας ή να αισθάνεστε στερημένος από ιδέες ή άξια αγάπης. Είναι σημαντικό, ωστόσο, να αναγνωρίσουμε ότι η αποσύνδεση από το σύμπαν δεν είναι ποτέ μόνιμη κατάσταση και μπορεί να αντιστραφεί κάθε φορά που αποφασίζετε ότι είστε έτοιμοι να επανασυνδεθείτε. Όταν είστε συνδεδεμένοι με το σύμπαν, όλες οι πτυχές της ύπαρξής σας θα αισθανθούν ζωντανές καθώς η ροή του σύμπαντος ρέει μέσα από την ύπαρξή σας και στη ζωή σας.

Διαλογιστείτε στον ρυθμό της αναπνοής σας και οραματιστείτε μία χρυσή χορδή από τη βάση της σπονδυλικής στήλης να σας ενώνει με την Γη και από τη κορυφή του κεφαλιού σας να σας συνδέει με τον Ουρανό.

Μπορείτε μία όμορφη και ηλιόλουστη μέρα να βγείτε ξυπόλυτοι στην φύση και να αγκαλιάσετε ένα δέντρο. Αφήστε το να σας τυλίξει με την ενέργεια της Γης και παραδώστε όλους τους προβληματισμούς που δεν σας αφήνουν να είστε ένα με τον εαυτό σας, ως παιδί του Ουρανού και της Γης.

Μπορείς απλά να είσαι κάθε στιγμή ο εαυτός σου και να εκπέμπεις φως κι αυτοπεποίθηση από το κέντρο της καρδιάς σου. Είσαι ένας μικρόκοκος του σύμπαντος και ο Δημιουργός φροντίζει αυτό το κοσμικό κόκο ξεχωριστά.

Κωνσταντίνα

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Επικοινωνήστε μαζί μας για έγκριση αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση σε άλλο site.