Το πεπρωμένο σας μπορεί να σας περιμένει, αλλά εάν το πληρείτε ή όχι, εξαρτάται από εσάς.
Πολλοί από εμάς πιστεύουμε ότι η ζωή μας είναι προδιαγεγραμμένη και ότι πρέπει να παραιτηθούμε στους αγώνες μας στη ζωή ή ότι το πεπρωμένο είναι εκεί και θα χτυπήσει αυτό την πόρτα μας ώστε να οδηγηθούμε όπου χρειάζεται. Ωστόσο, η αλήθεια είναι ότι εναπόκειται στον καθένα μας να αποφασίσει ποια θα είναι αυτή η μοίρα. Ενώ ο καθένας από εμάς γεννιέται με σκοπό ζωής, εξαρτάται από εμάς αν θέλουμε να πούμε ναι για την εκπλήρωσή του. Και ακριβώς όπως όταν επιλέγουμε τι να φάμε, ποιον να διατηρήσουμε την εταιρία μας και αν θα στρίψουμε δεξιά ή αριστερά όταν φεύγουμε από το σπίτι μας κάθε μέρα, επιλέγοντας να πείτε ναι στο πεπρωμένο σας είναι μια απόφαση που μπορεί να γίνει μόνο όταν αναλάβετε δράση για να γίνει η επιλογή αυτή πραγματικότητα και ότι μπορείς απλά να παραδοθείς. Δες εδώ.

Είτε πιστεύετε ότι είναι το πεπρωμένο σας να είστε γονιός, τυχοδιώκτης, καλλιτέχνης, πρωτοπόρος ή πνευματικός γκουρού, λέγοντας ναι για το πεπρωμένο σας, είναι μόνο το πρώτο βήμα. Ενώ εκδηλώνετε το πεπρωμένο σας ξεκινώντας με το να γνωρίζετε τι θέλετε και πιστεύοντας ότι μπορείτε να επιτύχετε τους στόχους σας, τότε υπάρχουν οι ενέργειες που πρέπει να ληφθούν και οι αποφάσεις που πρέπει να λαμβάνονται πριν το πραγματικό σας μέλλον πετύχει. Όταν αναλαμβάνετε την ευθύνη για την εκπλήρωση του πεπρωμένου σας και αρχίζετε να ενεργείτε με την πρόθεση να το κάνετε αυτό, όχι μόνο παίρνετε τη μοίρα στα χέρια σας, αλλά και γίνετε τα χέρια της δικής σας μοίρας.

Το πεπρωμένο είναι κάτι που αλλάζει όταν μπορείς να συνθέσεις την δική σου μοίρα που κάθε μέρα ξεδιπλώνεται αφού οι επιλογές χαράζουν έναν κύκλο.

Οι πόρτες αναπόφευκτα ανοίγουν για να μπορέσετε να περάσετε και κάθε επιλογή που κάνετε μπορεί να είναι μια δημιουργική πράξη για την πραγματοποίηση των στόχων και των ονείρων σας. Αρχίζετε να ακολουθείτε τα ένστικτα και τη διαίσθησή σας, να αναγνωρίζετε ευκαιρίες όταν παρουσιάζονται σε σας και να αξιοποιήσετε αυτές τις χρυσές στιγμές. Αρχίζετε επίσης να αναγνωρίζετε τις αποφάσεις που μπορεί να μην χρησιμεύσουν σε αυτήν την ευρύτερη εικόνα και να τις απομακρύνετε πιο εύκολα.

Θυμόμαστε ότι η απόφαση για την εκπλήρωση του πεπρωμένου σας είναι πάντα μια επιλογή που μπορεί να ενδυναμώσει. Το να γνωρίζεις ότι εκπληρώνεις το πεπρωμένο σου επειδή θέλεις, αντί να το κάνεις, μπορεί να κάνει μια τεράστια διαφορά. Όταν είστε απαλλαγμένοι από την υποχρέωση, τα εμπόδια στο δρόμο σας γίνονται προκλήσεις που πρέπει να ξεπεραστούν και το ταξίδι γίνεται μια περιπέτεια και όχι τα υποχρεωτικά βήματα που αναγκάζεστε να αναλάβετε.

Η μοίρα σας είναι στα χέρια σας ή ακόμα καλύτερα η λατρεμένη στιχουργός όλων, Λίνα Νικολακοπούλου ξέρει καλά την συνταγή αυτής της Παράδοσης.

Λοιπόν εδώ είν’ η καρδιά
για όποιον δεν το ξέρει
εδώ και το μαχαίρι
που κάποτε έμπαινε βαθιά

Τα μάτια είναι για το ναι
κι η νύχτα πάντα όχι
για ’κείνον που δεν το ‘χει
κι ούτε που το ‘νοιωσε ποτέ

Ο έρωτας κι ο ουρανός
δεν είν’ στο χέρι κανενός
μονάχα στο δικό σου
σου το ‘πα, παραδώσου*

*Παραδώσου- Λίνα Νικολακοπούλου/Σταμάτης Κραουνάκης/ Δήμητρα Γαλάνη

 

Κωνσταντίνα

 

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Επικοινωνήστε μαζί μας για έγκριση αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση σε άλλο site.