Η 21η Μαρτίου είναι γνωστή ως η Παγκόσμια ημέρα της άνοιξης μα και της ποίησης. Μόνο για σήμερα, ίσως για πρώτη φορά, αντικρίστε τον εαυτό σας στον καθρέφτη και γράψτε στο σημειώματαριο σας, σε ένα post it, μία όμορφη δήλωση για τον εαυτό σας.

Είμαι η άνοιξη της ζωής μου και ανθοφορώ κάθε στιγμή από ευτυχία.

Αν αγαπάτε την ποίηση, αφιερώστε το πιο αγαπημένο σας ποίημα στην ύπαρξή σας.  Σας προκαλώ να γίνετε ποιητές έστω για μία μέρα.

Σήμερα, σε αυτήν την ισημερία, που η μέρα είναι πιο μεγάλη από την νύχτα και ιδίως ο καιρός είναι τόσο όμορφος και ανοιξιάτικος, σου αξίζει να δώσεις λάμψη και έμπνευση σε κάθε σου στιγμή.

Έχω ένα όμορφο ποίημα του Νίκου Λάσκαρη να μοιραστώ που ίσως σε εμπνεύσει …

“Διάβαζα ένα ποίημα για την άνοιξη όταν την είδα να έρχεται από μακριά, μισή γυναίκα, μισή όνειρο.Κατέβαινε το μονοπάτι κάτω στεφανωμένη με άνθη κερασιάς. Τότε κατάλαβα τι δύναμη έχουν τα ποιήματα”.

(Από τη συλλογή «Τέλος του προγράμματος», 1997 –συγκεντρωτική έκδοση «Χρίστος Λάσκαρης – Ποιήματα», εκδ. Γαβριηλίδης, 2004).
Αγάπη, άνοιξη και ευλογία σε όλους
Κωνσταντίνα

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Επικοινωνήστε μαζί μας για έγκριση αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση σε άλλο site.