Κακά τα ψέμματα. Όσο και να ενυδατώνουμε το πρόσωπο μας, όσο και να προσέχουμε την διατροφή μας, όσο και αν αγοράζουμε ακριβά καλλυντικά ή υπηρεσίες botox &lifting,  τα αποτελέσματα μπορούν να μας ενθαρρύνουν ή να μας αποθαρρύνουν και ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω.

Έχετε δοκιμάσει ασκήσεις γιόγκα προσώπου; Αν ναι, ο καθρέφτης σας είναι ήδη μάρτυρας μίας θεαματικής αλλαγής.

Αν  όχι, σας προτείνουμε τις 5 ασκήσεις που ακολουθούν στο βίντεο για την δική σας  πρακτική μόλις 5 λεπτών μέσα στην ημέρα από τις 70 που κυκλοφορούν σε διάφορα sites.

Τί σας προσφέρουν;

Μετρήστε οφέλη.

Σφριγηλό περίγραμμα, νεανικό βλέμμα, αποτοξίνωση, χαλάρωση σώματος και πνεύματος, καλύτερη διάθεση.

Αν και το βιντεάκι είναι στα Αγγλικά, μπορείτε απλά να μιμηθείτε την εκπαιδεύτρια. Δες εδώ

Άσκηση 1η: “Τα χείλη σε σχήμα O”

Είναι εκπληκτική για το κυκλοφορικό και λεμφικό σύστημα. Κατάλληλη άσκηση για προετοιμασία και προσδίδει μία λάμψη στο πρόσωπο. Κατάλληλη για τα ζυγωματικά.

Άσκηση 2η: “Χαριτωμένο πρόσωπο”

Ευχόμουν να την είχα ανακαλύψει νωρίτερα γιατί πλην της υγείας, προσδίδει μία χαρά και ευεξία και όταν νιώθεις αυτά τα συναισθήματα, οι άνθρωποι σου συμπεριφέρονται διαφορετικά. Είναι πραγματικάα μία αλλαγή όχι μόνο στο πρόσωπο μα και στην επιδερμίδα.

Άσκηση 3η: “Ο λαιμός του Κύκνου”

Καταλληλη άσκηση για όσους και όσες κάθονται μπροστά στον υπολογιστή σε νωχελική στάση και καταπονούν τον αυχένα τους. Αυτή η στάση του προσώπου ανοίγει τον αυχένα-λαιμό και απελευθερώνει την όποια ένταση που μπορεί να επηρεάσει ακόμη και την περιοχή του σαγονιού..

Άσκηση 4η: “Αποτοξίνωση”

Η καλύτερη άσκηση για να ξεκινήσεις το πρωί μόλις ξυπνήσεις και θέλεις να αδράξεις την ημέρα. Αποδεσμεύει την όποια ένταση που έχουμε εσωτερικεύσει κατά καιρούς στο σώμα μα και στον οργανισμό. Πιστέψτε με έχει θεαματικά αποτελέσματα.

Άσκηση 5η: “Μικρό lifting προσώπου”

Αυτό πραγματικά ανυψώνει το πρόσωπό σας και αντιμετωπίζει τις ρινοκολικές γραμμές και τις γραμμές γύρω από την περιοχή των ματιών,και ανοίγει το βλέμμα. Πολύ, πολύ ωφέλιμο.

Εκτός από τις γυναίκες, δεν έχετε παρα να την δοκιμάσετε και οι άντρες. Είναι πολύ ευεργετική για το sexappeal. Μετά το πέρας των ασκήσεων, μην ξεχάσετε να πιείτε άφθονο νερό γιατί η διαδικασία αποτοξίνωσης του οργανισμού επιταχύνεται!!!

Καλή Αρχή.

Κωνσταντίνα

To περιεχόμενο αυτού του site αποτελεί προσωπική πνευματική ιδιοκτησία. Συνεπώς, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ οποιαδήποτε αναδημοσίευση, αντιγραφή ή τροποποίησή του χωρίς τη συγκατάθεσή μου. Επικοινωνήστε μαζί μας για έγκριση αν ενδιαφέρεστε για αναδημοσίευση σε άλλο site.